Списък на продуктите с марка BLUNT ENVY

Тротинетки, части и аксесоари на Blunt Envy Австралия

Blunt Scooters започват работа през 2009г в Мелбърн Австралия.

Пазарът на тротинетки е все още нов и само няколко марки правят тротинетки за растящата банда от млади ездачи. Blunt Scooters стартират, като произвеждат части за вече съществуващи модели тротинетки. В допълнение на вече предлаганите 100мм колелца, лапи, кормила и шкурки.

Само някои от многобройните продукти останали в историята като класики са Stripper bar, Smith bar и други.

Първият австралийски екип включваше имена като Max Peters, Brendon Smith, Mitch Baldry, Warick Beynon и Adam Rouse, като той не спира да расте и да стига нови дестинации в САЩ и Европа.

През 2011г поради проблеми в Австралия с името на компанията, тротинетките започват да се предлагат и под името ENVY scooters. В днешно време в различните региони на света се използват двете имена - Blunt и ENVY. Едни и същи висококачествени части и тротинетки под различно име.

Envy/Blunt тротинетките са били винаги познати с иновативните и висококачествени части на достъпни цени. Винаги тласкайки спорта напред независимо дали става дума за дизайн или подкрепяне на професионалните ездачи, чрез специални серии от продукти.

Blunt и Envy тротинетките ще продължат да тласкат новите технологии и разработки напред, спомагайки за растежа на цялата индустрия и доставяйки най-добрите части за ездачите в цял свят. 

Налични са 39 продукта.

Показани са 1-21 от общо 39 артикул(а)